Top
 
Glazen dak snel en op maat geleverd

Glazen dak

Glasgilde > Diensten > Glazen dak

Dé glaszetter van Noord-Nederland

Bent u klaar voor een nieuwe en frisse look in uw woning? Glasgilde heeft jarenlange ervaring met het maken van glazen daken. Wij begeleiden u met de voorbereidingen, dat scheelt onnodige kosten. En met de juiste afwerking, past uw glazen dak naadloos in uw woning.

Glasgilde denkt graag met u mee in het ontwerpen van uw speciaalglas. Bekijk ons portfolio om vorige projecten van ons te bekijken.

Maak snel een afspraak

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Onze werkwijze.

  Wij komen bij u thuis om de juiste maten op te meten. Dit voorkomt onnodige fouten. Na overleg volgt een offerte. Er zal niet van deze prijs afgeweken worden. Zo weet u waar u aan toe bent. 

  Specifieke wensen? Geen probleem! Door jarenlange ervaringen weten wij goed wat wel of niet mogelijk is. Ook geven wij advies over het wettelijke traject. Denk aan vergunningen of constructie-eisen. Zo kunt u zorgeloos een glazen dak nemen.

  Glazen dak aanbrengen of vervangen is een specialistisch werk. Toch werken wij snel en efficiënt. 99% van de woningen beglazen wij binnen een werkdag. Afgewerkt volgens de beste standaarden. Neem nu contact met ons op!

  Voordelen van een glazen dak

  Ons speciaalglas is voorzien van de laatste HR technologieën. Zo kunt u zorgeloos genieten van een glazen dak, omdat het voldoet aan de laatste isolatie-standaarden. De ideale oplossing om meer licht en ruimte in uw huis te creëren dus. Een mooie en efficiënte manier voor meer comfort.

  Glas biedt vele mogelijkheden. Een glazen dak kan daarom van toepassing variëren. In de woning zorgt het voor meer lichtinval. Buiten de woning geeft een glazen dak beschutting maar toch vrijheid. Informeer naar de mogelijkheden.

  20 Jaar ervaring

  Vaste prijzen

  Razendsnelle service

  Bel nu 050 – 205 78 08 of maak een afspraak door het formulier in te vullen.

  Stuur ons een mail

  U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.