Top
 
Dubbel glas plaatsen of vervangen

HR glas

Glasgilde > Diensten > HR glas

Dé glaszetter van Noord-Nederland!

Glasschade of toe aan nieuw isolatieglas? Glasgilde vervangt of plaatst HR glas in uw woning. Hiermee krijgt u een fijnere woonomgeving en lagere stookkosten.

Wij leveren alle soorten HR glas. Voor voorbeelden uit de praktijk kunt u terecht in ons portfolio.

Maak snel een afspraak

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Hoe gaan wij te werk?

  1. Service staat voorop

  Glasgilde biedt de beste service van begin tot eind. Bij kennismaking adviseren wij u over de juiste opties. Als op het glas aankomt, beantwoorden wij graag al uw vragen.

  2. Offerte met vaste prijs

  Om een goede offerte te maken, komen we bij u langs. We meten de exacte maten op en berekenen de prijs. Binnen een dag krijgt u de offerte. Wij werken met vaste prijzen.

  3. Snel resultaat

  We gaan zo snel mogelijk aan de slag. Meestal plaatsen wij HR glas de volgende dag al. Snelheid en vakwerk combineren vinden wij belangrijk, wij willen het inbreuk op uw woongenot beperken.

  4. Afwerking

  Als u voor Glasgilde kiest dan kiest u voor glashelder vakwerk. Wij laten onze projecten altijd keurig achter. Onze goede reviews spreken voor zich.

  Het kosten/bespaar plaatje

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis meer waard wordt? Door te verduurzamen! Directe verbetering in wooncomfort, energielabel en maandlasten zorgen voor een onmiddellijke waardevermeerdering van uw woning.

  Bijkomend voordeel van HR glas is dat de luchtcirculatie beter gereguleerd is. Een direct gevolg hiervan is een stabiele luchtvochtigheid. Minder schimmels en dus een gezondere leefstandaard. Er is eigenlijk geen reden meer om niet van enkel glas naar HR glas van Glasgilde over te stappen.

  Soort isolatieglasGemiddelde besparing
  Dubbel glas€140 per jaar
  HR glas€180 per jaar
  HR+ glas€220 per jaar
  HR++ glas€260 per jaar
  HR+++ glas€280 per jaar

  Welk glastype komt het meeste voor?

  Glasgilde neemt samen met u de opties door. Wij komen graag op afspraak bij u langs, zodat wij gericht advies kunnen geven. Uit de praktijk blijkt dat HR++ glas de meest voorkomende keuze is. Onderstaande grafiek laat de bespaar verhoudingen zien per glastype.

  Vooraf beantwoorden wij graag al uw vragen over de aanschaf van HR glas. Ondanks dat glas een hoge investering lijkt, zijn er in de ogen van Glasgilde alleen maar voordelen bij de overstap naar isolatieglas. Per m² HR++ glas bespaar je namelijk al snel 23 euro per jaar ten opzichte van enkel glas. Naast de besparing is je huis ook nog eens veel meer waard, door het verbeterde energielabel.

  HR glas investering diagram
  Recensies lezen

  Stuur ons een mail

  U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   Door drukte reageren wij soms wat later dan u van ons gewend bent, onze excuses hiervoor.