Top
 
Kozijnen plaatsen of vervangen

Kozijnen

Glasgilde > Kozijnen

Dé glaszetter van Noord-Nederland

Rated 4,5 out of 5

Heeft u een specialist nodig op het gebied van kozijnen? Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring bij het vervangen en maken van kozijnen. We zien vaak dat bij het vervangen van glas het kozijn ook toe is aan een opknapbeurt. Interesse? Bekijk ons portfolio of lees onze recensies

20 Jaar ervaring

Vaste prijzen

Razendsnelle service

Bel nu 050 – 205 78 08 of maak snel een afspraak door het formulier in te vullen.

Maak snel een afspraak

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Hoe gaan wij te werk?

  1. Service staat voorop

  Glasgilde biedt de beste service van begin tot eind. Bij kennismaking adviseren wij u over de juiste opties. Als op het glas aankomt, beantwoorden wij graag al uw vragen.

  2. Offerte met vaste prijs

  Om een goede offerte te maken, komen we bij u langs. We meten de exacte maten op en berekenen de prijs. Binnen een dag krijgt u de offerte. Wij werken met vaste prijzen.

  3. Snel resultaat

  We gaan zo snel mogelijk aan de slag. Snelheid en vakwerk combineren vinden wij belangrijk, wij willen het inbreuk op uw woongenot beperken.

  4. Afwerking

  Als u voor Glasgilde kiest dan kiest u voor glashelder vakwerk. Wij laten onze projecten altijd keurig achter. Onze goede reviews spreken voor zich.

  Hoogwaardige kwaliteit uit de regio

  Beglazing in uw huis vervangen? Tijdens het plaatsen van nieuwe beglazing kan het mogelijk zijn dat uw kozijnen aangepast moeten worden. Dit kan te maken hebben met de kwaliteit van de huidige kozijnen of de afmetingen van de nieuwe beglazing. Glasgilde biedt de mogelijkheid om uw kozijnen te vervangen of aan te passen.

  Bij glasgilde worden kozijnen op maat gemaakt. Dit is vooral nodig bij authentieke en oudere woningen. Hierdoor gaat de uitstraling niet verloren.

  Vaste prijzen

  Bij glasgilde hanteren we vaste prijzen. Dit betekent dat de prijs op de offerte ook daadwerkelijk de prijs zal zijn. Wij houden namelijk van duidelijkheid. Onze klanten loven ons daar ook over. Informeer daarom ook snel naar de mogelijkheden.

  Wij werken met vaste prijzen. Dit betekent dat de prijs op de offerte ook de daadwerkelijke prijs zal zijn. Wij houden van duidelijkheid. Onze klanten loven ons daar ook over. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden.

  Recensies lezen

  Stuur ons een mail

  U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.