Top
 
Onze glaszetter, schilderwerk en houtrot herstel projecten

Portfolio

  • All
  • Glas in lood
  • Glazen dak
  • Houtrot herstel
  • HR glas
  • Interieurglas
Isoleren glas in lood

Oud dubbel glas, enkel glas en glas in lood. Na drie dagen waren alle ramen voorzien van HR++ glas en is het glas in lood geïsoleerd.

Glas in lood
Optimaal wooncomfort

Naast koud in de winter werd deze woning onaangenaam warm in de zomer. Door het plaatsen van zonwerende HR++ beglazing is dit probleem opgelost.

Zonwerend HR++ glas

Zonwerend glas bevat een extra isolatielaag die jouw huis nog beter isoleert. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact op.

Vochtregulering

Bij goed geïsoleerd glas is het noodzakelijk om ventilatieroosters te plaatsen. Dit voorkomt condens en schimmelvorming.

HR glas
Revolutionair isolatieglas

ECLAZ ONE is een revolutionair isolatieglas. Dit glas haalt natuurlijk daglicht in huis en voldoet aan de hoogste eisen qua energiezuinigheid en wooncomfort.

HR+++ beglazing

HR+++ glas, ook wel triple glas, geleidt nog minder, waardoor de warmte nog beter binnen blijft. Lees hier meer over HR+++ beglazing.

HR glas
ECLAZ HR++ glas

Authentiek, maar toch duurzaam. Bij de Brink in Zuidlaren hebben we bij bestaande kozijnen met enkel glas ruimte gemaakt voor het plaatsen van ECLAZ HR++ glas. Vervolgens hebben we lijsten op maat gemaakt zodat de authentieke uitstraling van het pand behouden blijft.

HR glas
Enkel glas vervangen door HR++

Dat zijn nog eens meters maken. Aan de Singelweg mochten we 104 enkel glas ramen vervangen door HR++ glas. Door het plaatsen van HR++ glas zullen de huizen beter geïsoleerd zijn, waardoor je natuurlijk geld bespaard op je gasrekening! Daarnaast zullen onze klanten er weer...

HR glas
Restaureren en isoleren van Glas in Lood

Glas-in-lood is prachtig en gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om dit glas te behouden en de woning toch te voorzien van dubbelglas. Voor dit mooie appartement in de stad Groningen hebben we het bestaande glas-in-lood mogen restaureren en vervolgens hebben we het geheel in...

 

Bel nu

050 - 205 78 08