Top

Recensies

Bij Glasgilde staat het resultaat voorop. Snelheid en vakwerk komt pas echt tot zijn uiting met tevreden klanten. Lees onze recensies of voeg zelf één toe.

Recensie toevoegen

Gemiddelde beoordeling:

4.8
4,8 rating
4.8 / 5 - 42 recensies
Uitstekend81%
Heel goed19%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Top werk.

5,0 rating
25 juni 2020

Ik ben zeer tevreden met het afgeleverde werk. Prettige communicatie, duidelijke afspraken, snel en vakkundig geplaatst en alles zeer netjes afgewerkt en opgeruimd! Niets op aan te merken.Ik beveel Glasgilde dus zeer zeker aan.

Peter Bamberg

Klantvriendelijk en snelle service

5,0 rating
4 juni 2020

Vriendelijke mensen. Er werd goed meegedacht met de eventuele mogelijkheden. En een snelle service. Wij zijn zeer tevreden. Fam Venema

Brenda Venema

Vakmanschap / snel / netjes / uitstekende prijs/kwaliteit

5,0 rating
29 mei 2020

Glaszetters en doorzetters met een no-nonsense werkwijze. Heldere communicatie vooraf en alles conform afspraak uitgevoerd. Meer dan tevreden!

Lars

Zeer tevreden

5,0 rating
25 mei 2020

Marcel is bij ons langs geweest, ons goed geïnformeerd en een week later zit ons nieuwe glas er al in

Tiersma

Netjes werk afgeleverd

5,0 rating
23 april 2020

Glas in lood in isolatieglas laten plaatsen. Glaslatten plaatsen en kitwerk is snel en opvallend netjes uitgevoerd, dit heb ik ook wel eens anders gezien. Al met al prima tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Niels Jurjens

Vakmanschap en beleving

5,0 rating
17 april 2020

Het Glasgilde team heeft de afgelopen 2 dagen perfect werk afgeleverd te weten 30 stuks dubbel glas inclusief het netjes kitten van het geheel.

Broekhuizen

Meedenkend en doelgericht vakmanschap

5,0 rating
26 november 2019

Marcel en zijn team denken mee met je wensen, en hebben het huis snel, en enorm strak voorzien van dubbelglas. Vriendelijk en enthousiast zijn ze te werk gegaan. Aanrader voor iedereen!

Jasper Kleinjan

Nononsens vakmanschap

5,0 rating
9 november 2019

Opgewekte doorwerkers. Snelheid in combinatie met vakwerk. Het is dat al het glas nu vervangen is anders zeker weer welkom.

Ronald Buit

Vakwerk

5,0 rating
7 mei 2019

Heel mooi gerestaureerd glas in lood. Prachtige roedeverdeelde ramen geplaatst. Vriendelijke mannen. Vaklui. Zeer aan te bevelen.

DUINKERKEN

prettig en doelgericht

5,0 rating
7 april 2019

De mannen van Glasgilde pakken de opdracht voortvarend aan en werken zonder vertraging. No-nonsens en doelgericht zonder tijds- en materiaal verlies. Aangenaam in de omgang en kwaliteit van werken en materiaal staat voorop. Problemen in het werk worden razendsnel naar tevredenheid opgelost. Na het werk wordt controle uitgevoerd en alles wordt op het werkadres weer schoon en netjes achtergelaten. De offerte is scherp en concurrerend. Geen vooruitbetalingen en geen plotseling meerwerk en normale betalingscondities. Een gedegen bedrijf met vriendelijke nette medewerkers

Joh. Laaning te Haren

Snel, netjes en goeie prijs

5,0 rating
12 maart 2019

Opmeten ging vlot, plaatsen ging vlot. Er wordt netjes gewerkt, de overlast wordt tot een minimum beperkt. Uitstekend werk voor een goeie prijs!

RJ Eggens

Aanrader!

5,0 rating
22 februari 2019

Alle ramen in ons huis laten vervangen. Super netjes gewerkt en binnen een dag klaar, alles netjes achter gelaten😊. Mannen bedankt wij zijn zeer tevreden over jullie werkzaamheden. Zal jullie zeker aanraden.

Chantal

Snel, vakkundig en opgewekt

16 februari 2019

De mensen van Glasgilde leveren snel en werken vakkundig en lossen alle problemen in het werk op. De materialen zijn prima en het eindresultaat is top.

Hans Laaning

Plezierige vakmensen

9 februari 2019

Marcel, Peter (en soms Arjen) zijn heel prettig in de omgang en leveren vakwerk af. Ze werken schoon en efficient. Verder komen ze zelf met oplossingen en ideeen. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en zijn trots op het resultaat. Wij delen dat van harte. Absolute aanrader.

Lia Dekker

Vakmanschap en goede service!

30 januari 2019

Het was niet makkelijk om het oude glas eruit te krijgen, het oude hechtingsmateriaal zorgde ervoor dat het eruit geslepen, gebrand en gekrabd moest worden. Wij zijn erg blij met het resultaat, Naderhand was er erg veel troep – glas en oude kit – op te ruimen maar ook dat is netjes gebeurd. Super!

M.Wortel

Prettige vaklui

27 januari 2019

Marcel, Peter (en Arjen) hebben bijna al ons glaswerk vervangen (inclusief het glas in lood) door HR++. Ze werken door, werken opgeruimd en netjes en zijn uiterst plezierig in de omgang. Hun prijs is heel erg redelijk. Ze komen zelf ook met suggesties, wat we ook waardeerden. Vaklui zijn het: de term “gilde” waardig. Aanrader.

Lia Dekker

Superblij!

5,0 rating
16 januari 2019

De afgelopen twee dagen hebben de mannen van Glasgilde onze enkelglas glazen pui vervangen voor HR++ glas. Alles liep soepel, zowel de afgelopen twee dagen als in de aanloop naar de plaatsing. Ook het plaatsen van een niet ingecalculeerde valdorpel (had nog nooit van zo’n ding gehoord) is direct geregeld. Het ziet er super mooi uit, met mooie messing profielen. Kom gerust kijken aan het einde van de nieuwe Boteringestraat!
Bedankt heren!

J Hekman

Vakmanschap !!

5,0 rating
3 december 2018

Snelle service, De ramen zitten er strak in , echt vakmanschap.

Jan Grozema

Meedenken

5,0 rating
21 november 2018

Mooi nieuw HR++ glas laten plaatsen , Climaplus Eclaz One van Saint-Gobain.
Zeer tevreden, zit er keurig netjes in.
Goed van Marcel dat hij zag dat screens niet helemaal naar beneden konden als er nieuwe neuslatten zouden worden geplaatst. Daarom koos hij voor ventilatielatten. Past ook prima en screens blijven nu volledig functioneel. Daar hou ik van, niet klakkeloos je ding doen, maar meedenken.
Het koste een paar dagen om het goed in te plannen, maar dan heb je ook wat.
Het kan zo maar zijn dat meer ramen volgen.

Ronald Spits

Onvervangbare ruit tóch vervangen!

5,0 rating
19 november 2018

Duidelijk was dat we het glas-in-lood vervangen wilden hebben door glas-in-lood in dubbel glas. Dat was sowieso geen probleem. Maar een gebarsten glasplaat van een thermopane ruit zonder glaslatten in ijzer was al door een aannemer en een schilder als onmogelijk te vervangen beoordeeld. Peter van Glasgilde bekeek het een paar minuten en kwam met een oplossing, waarbij hij tevens aanbod een boei te vervangen van de schuur. Dit alles is gebeurd en het glas-in-lood in dubbelslag ziet er prima uit. Ook de houtafwerking is mooi aangepast aan het huis. En de verrassing is daarbij dat er geen straatgeluid meer in de kamer komt. En de nieuwe thermopane ruit zit er weer prachtig in. Hulde!

De Wierenga's

Vakwerk

5,0 rating
15 november 2018

De jongens van glasgilde hebben bij ons de benedenverdieping voorzien van hr ++ glas… Stukje vakwerk … netjes afgewerkt….ziet er geweldig uit echt een aanrader

C.Arends

Glaszetter

4,0 rating
31 oktober 2018

Afgelopen dinsdag 30 oktober hebben de drie vrolijke jongens uit Groningen over de grens in het Friese Haagje bij mij thuis 10 ramen vervangen, bestaande oude thermopane en enkelglas op de begane grond eruit en HR++ erin. Deze heren houden zich keurig aan de afspraak en stonden op tijd (zelfs iets te vroeg) op de stoep. Het betreft een oud huis met oude kozijnen waarbij de ramen ingesloten zijn in het hout. Na inspectie van de glaszetters gingen zij oplossingsgericht aan de slag. Na een bak koffie zat de vaart en de vrolijkheid er goed in. Ook toen er enige houtrot tevoorschijn kwam, stonden zij gelijk klaar om dit direct te verhelpen. Alles keurig opgeleverd, zodat ik verder kon gaan opruimen en nog jaren kan genieten van het HR++. Glasgilde ga zo door en bedankt.

Rene Schuur

Erg druk maar toch een aanradar!

4,0 rating
29 oktober 2018

Marcel had het in deze periode erg druk met een grote opdracht, waardoor mijn klusje een beetje tussendoor kwam. Hij was daarom soms lastig te bereiken. Hij had het zo druk dat hij een paar collega’s van Cor Pettinga had ingeschakeld om de ramen te zetten. Qua werk is alles goed verlopen. Marcel had in een mum van tijd de ramen opgemeten. Ik had bijzondere maten van ramen (grote ramen triple glas) maar de mannen hebben het glas netjes gezet en hebben me zelfs andere isolatietips gegeven! Er was een verkeerd rooster geleverd en het uitfrezen van de kozijnen bleek tijdintensiever dan ingeschat waardoor men de volgende dag en de volgende week nog een keer moesten terugkomen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan Glasgilde iedereen aanbevelen.

Maurice Bosman

28 ramen met dubbelglas voorzien

5,0 rating
20 oktober 2018

Marcel en zijn team hebben bij ons 28 ramen van dubbelglas voorzien. Snel, goed afgewerkt en netjes. Binnen 1 dag alles geplaatst en weer keurig opgeruimd. Duidelijke communicatie en een goede prijs/kwaliteit. Zeker aan te raden!

Serwin Bouwman

Vervangen dubbel glas door HR+ of HR++

5,0 rating
15 oktober 2018

Vervangen enkele glas op 2e verdieping (2 driehoeken met middendeel) door HR++ met vervangen uitzet raam met ventilatieroosters aan beide zijden huis, vervangen bestaande oude thermopane op begane grond door HR++ en daarbij schilderen van eerder genoemde kozijnen en lange windveren en als meerwerk kozijnen ook eerste verdieping waar ik zelf niet bij kan. Dit alles door 3 vriendelijke en hard werkende deskundige vaklieden in 2 prachtige dagen in oktober. Veel lof mag hun deel zijn. Ik kan het team zeer aanraden.
(foto’s zijn van situatie voor de werkzaamheden)

Zacharias de Langen

Snel, nauwkeurig en open in communicatie

5,0 rating
15 oktober 2018

de mannen van het Glasgilde hebben uitstekend werk geleverd. Snel, nauwkeurig en open in communicatie. Een aanrader!

Maria Kruyt

Glasgilde levert vakwerk af

5,0 rating
2 september 2018

De heren van Glasgilde leveren vakwerk af, denken mee en zijn prettig om over de vloer te hebben. Voor schuiframen van begin 1900 bij mij thuis hadden ze een creatieve oplossing zodat de uitstraling en werking hetzelfde blijft ondanks de geplaatste isolerende beglazing. Ook voor schilderwerk een aanrader.

Joris Douma

3 kozijnen vervangen

5,0 rating
9 augustus 2018

In eerste instantie was het de bedoeling om alleen een 3 kozijnen te vervangen.
Later is daar nog het plaatsen van dubbelglas en het schilderen van alle kozijnen bijgekomen.
Het werk is degelijk en nauwgezet uitgevoerd door twee harde werkers die op een uiterst prettige manier communiceerden.
Zelfs enig meerwerk werd zonder extra kosten meegenomen.
Wat mij betreft is Glasgilde een aanrader!

WH Trip

Zeer tevreden

5,0 rating
29 juli 2018

Na het recent plaatsen van HR++ glas (zeer tevreden; zie eerdere review) ook maar direct een offerte voor het buitenom te schilderen gevraagd. Zeer scherpe prijs (nog veel beter dan die van andere bedrijven in 2012 en 2005) plus heldere afspraken over evt. meerwerk ivm houtrot-herstel vensterbanken etc. Wordt per klus overlegd incl een indicatie van te verwachten meerprijs. Wederom zeer tevreden over hun vakmanschap, het harde doorwerken, stoppen als het piezeltje gaat regenen en tot slot weer alle troep opruimen. En zeker niet onbelangrijk: uiterst plezierige mensen om (toch 2 weken) over de vloer te hebben!

Menno Hemminga

3 zware dubbelglas ruiten geplaatst

5,0 rating
29 juni 2018

Glasgilde heeft bij ons ruiten 3 dubbelglas geplaatst van 380kg. Dit hebben ze met een kraan gedaan. Het resultaat is zeer mooi geworden.
Alles ging precies volgens afspraak.

Nathalie Koenjer

Snelle levering en goeie prijs

5,0 rating
29 april 2018

Super tevreden, glas werd snel geleverd en tegen een goeie prijs.

Sander Bowedes

Erg professioneel

5,0 rating
15 april 2018

Binnen een dag een goede prijs. Snel en vakkundig uitgevoerd, zeker een aanrader!

Guus de Klein

Super aardige heren

5,0 rating
13 april 2018

Super aardige heren, komen hun afspraken na, weten van wanten en leveren goed werk af tegen een goede prijs. En leveren het ook nog eens keurig opgeruimd op! Super

Marian Blaauw

Goede producten en keurige montage

5,0 rating
11 april 2018

Zeer professioneel bedrijf. Goede producten en keurige montage voor een redelijke prijs!!!

Jan Drok

Dikke vette prima

5,0 rating
4 april 2018

Vriendelijk, Vakwerk en Afspraak is Afspraak
Kortom; Dikke Vette Prima!

Karst Vaartjes

Goede ervaring

4,0 rating
30 augustus 2017

Zeer goede ervaring! Marcel is erg professioneel, denkt mee, werkt erg netjes. Zeer tevreden met het resultaat.

Jeroen Ham

Goede service en uitstekend advies

4,0 rating
6 augustus 2016

Goede service van Glasgilde ervaren. Boven en benedenverdieping kozijnen/ramen buiten geverfd. Peter gaaf uitstekend advies over verschillen in verf. Snelle uitvoering zonder gedoe, duidelijk aan alle afspraken gehouden, prima

Deniz van der Velde

Uitstekend vakwerk

5,0 rating
21 juli 2016

Uitstekend vakwerk. Zeer goede doorpakkers, precies op tijd aanwezig, in een verbluffend korte tijd klaar. Uitstekende kwaliteit. helemaal niets op aan te merken, en ik heb echt goed gekeken. Nemen initiatief en denken mee, gebruiken professionele hulpmiddelen. Ruimen alles perfect op. Dit doen ze duidelijk vaker. absolute aanrader, ik zou ze zo weer inhuren.

Peter Schellenberg

Plaatsen dubbelglas en aanpassen kozijn

4,0 rating
25 oktober 2015

Heel tevreden met het resultaat. Originele elementen bewaard gebleven. Dorpels bleken rot en zijn de zelfde dag nog vervangen zonder verdere uitloop van de klus.

Daan Vielen

Vervangen ruiten door dubbel glas (HR++) incl. inmeten, materiaal e...

5,0 rating
27 februari 2015

Prima werk geleverd, afspraken goed nagekomen, klus op aansluitende dagen afgerond. Nog wat extra werkzaamheden afgesproken en ook deze uitstekend uitgevoerd. Daar waar meerwerk (wat niet tevoren in te schatten was) ontstond, direct in overleg afspraken gemaakt en meegenomen bij het werk. Bij het laatste schilderwerk begon het te regenen waardoor dit niet afgemaakt kon worden, maar dit is vandaag keurig afgerond (terwijl de rekening al betaald was).
Aanrader!

Anoniem

Nieuwe ramen plaatsen in boot (staat binnen op trailer)

4,0 rating
11 januari 2015

Een lastige klus, omdat er een paar ramen onder spanning ingezet moesten worden. Compliment voor het doorzettingsvermogen. Afwerking was keurig, als ik ramen in huis wil hebben weet ik wie we gaan bellen !

Philip Freriks

Enkelglas vervangen door dubbelglas

4,0 rating
2 januari 2014

Het plaatsen van het glas ziet er keurig uit. Harde werker die zich nauwelijks tijd gunt voor een kop koffie. Alles ook keurig opgeruimd. Voor het verwijderen van het glas moet je wel zelf de vloer afdekken om beschadigingen te voorkomen. Het bod wat ze deden was zonder BTW dus daar moet je rekening mee houden. Als ik weer glas zou moeten vervangen zou ik ze zeker weer vragen.

Rieteke Stienstra

Kozijnen repareren/verven + dubbelglas zetten

5,0 rating
25 september 2013

De afgelopen week hebben de mannen van Glasgilde onze kozijnen vervangen en dubbelglas gezet. We zijn zeer tevreden over het resultaat. We zouden in de toekomst weer gebruik maken van hun vakmanschap en bevelen ze dan ook aan.

Anoniem

Vervangen enkel glas door dubbelglas

4,0 rating
1 september 2013

Uitstekend zaken mee te doen, denkt goed mee en komt zelf met voorstellen. Het werk is goed en vakkundig uitgevoerd. Zal bij een volgende opdracht zeker deze vakman weer benaderen.

Edward van der Molen

Het leveren en monteren van vol hardglazen wanden

5,0 rating
29 juli 2013

Via mijn architect ben ik in contact gekomen met Glasgilde.
Deze mannen hebben in de bouwvak in ons gerenoveerde kantoor aan de Muiderstraat in Amsterdam een hardglazen wand( 8000x4200mm) opgetrokken en hardglazen ballustrades rondom de verdieping geplaatst.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, omdat er wat bouwkundige fouten door de aannemer zijn gemaakt konden de glasplaten niet volgens planning geplaatst worden. Glasgilde heeft op eigen initiatief in overleg met de architect een passende oplossing voor de problemen gevonden en het resultaat is prachtig.
Voor eventuele toekomstige projecten zal ik zeker bij Glasgilde aankloppen.

Nathalie Koenjer

Renovatie dakkapel

5,0 rating
20 juli 2013

We zijn zeer tevreden met het werk dat de mannen van Rapid Glass hebben geleverd. Alle werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Ook extra aangevraagde klussen zijn prima uitgevoerd. We hebben het contact als prettig ervaren. We besloten in plaats van alleen de dakkapel het hele huis aan te laten pakken. We zijn van enkel naar dubbel glas (HR++) gegaan, de dakkapel is gerenoveerd (incl nieuw dakleer en ramen) en het huis is buitenom geschilderd. Wij hoeven ons niet meer te schamen voor een slecht onderhouden huis!

Jan de Jonge

Bij Glasgilde staat het resultaat voorop. Snelheid en vakwerk komt pas echt tot zijn uiting met tevreden klanten. Lees onze recensies of voeg zelf één toe.

Recensie toevoegen

Gemiddelde beoordeling:

4.8
4,8 rating
4.8 / 5 - 42 recensies
Uitstekend81%
Heel goed19%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Vragen of wilt u een afspraak?