Top
 
Topkwaliteit waar we trots op zijn

Glas in lood

Glasgilde > Diensten > Glas in lood

Dé glaszetter van Noord-Nederland

Glas in lood ontwerpen, repareren of restaureren. Een expertise van Glasgilde. Wij ontwerpen samen met u een uniek en kleurrijk kunstwerk in uw woning. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden.

 

20 Jaar ervaring

Vaste prijzen

Razendsnelle service

Bel nu 050 – 205 78 08 of maak een afspraak door het formulier in te vullen.

Maak snel een afspraak

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Onze werkwijze

  Voor onze vakmannen maakt het geen verschil of het speciaal glas nieuw geproduceerd is of al jaren onderdeel van een woning is. Glas in lood in bestaande woningen wordt namelijk op maat voorzien. Door onze ervaring kunnen wij meestal snel leveren. Binnen een werkdag is gebruikelijk.

  Uiteraard houden we hierbij rekening met het esthetische aspect van het glas. Oftewel, het garanderen van een naadloze afwerking. Uiteindelijk zal het speciaalglas zijn charisma behouden.

  Om dit goed te kunnen doen, komen de experts van Glasgilde graag langs om het glas in lood in kwestie op te meten. Zodra de situatie goed in beeld is, zal er een offerte volgen. Dit is een vaste prijs, waardoor duidelijkheid gegarandeerd is.

  Glasgilde is gek op speciaalglas, en de expertise op dit vakgebied zorgt voor een efficiënte werkwijze. Dit vertaalt zich niet alleen in een nette prijs, maar ook in een snelle glasservice.

  Hoogwaardige kwaliteit uit de regio

  Heeft u bestaand glas in lood in uw woning? Dit hoeft geen zwakke plek in de isolatie te geven. U kunt bij Glasgilde een keuze maken uit de laatste innovaties in glas. Duurzaam wonen is namelijk een belangrijke investering. Glasgilde laat het speciaalglas in een fabriek uit de regio voorzien van een extra laag HR glas.

  Vaste prijzen.

  Wij werken met vaste prijzen. Dit betekent dat de prijs op de offerte ook de daadwerkelijke prijs zal zijn. Wij houden van duidelijkheid. Onze klanten loven ons daar ook over. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden.

  Recensies lezen

  Klaar om duurzaam te wonen?

  Tot onze vreugde is glas in lood een steeds vaker toegepaste vorm van speciaalglas. Van oudsher words dit als enkel glas uitgevoerd, in tegenstelling tot het duurzaam wonen principe. Glasgilde specialiseert zich in het leveren en monteren van geïsoleerd glas in lood.

  Naast de verhoogde duurzaamheid zorgt isolatieglas ook voor hoger wooncomfort tijdens alle seizoenen. De zogenaamde isolatieschil in de woning zal versterkt worden. Met als gevolg een beter controleerbaar klimaat binnen in huis. Een goede investering voor elke woning.

  Gemak in de huishouding door isolatieglas.

  Doordat de extra glaslaag het glas in lood zal beschermen, is schoonmaken een stuk gemakkelijker. Het schoonmaken van alle individuele glasvormen kan een lastige klus zijn. Met een laag isolatieglas ervoor is dit probleem verholpen.

  Alle voordelen van geïsoleerd glas in lood van Glasgilde op een rijtje.

  • Unieke uitstraling met de duurzaamheid van HR glas.
  • Waardemeerdering van de woning.
  • Makkelijker schoon te maken..
  • Lagere vaste lasten.

  Stuur ons een mail

  U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.