Top
 
Topkwaliteit waar we trots op zijn

Over ons

Vakwerk en snelheid. Een glasheldere combinatie voor uw woning.

De bouwmarkt barst uit zijn voegen, aannemers verzuipen in het werk. Glasgilde wil er niks van weten. Ons efficiënte productieproces zorgt ervoor dat wij elke dag vakwerk afleveren. 99% van de klussen monteren wij een dag later op locatie.

Met vaste prijzen komt u niet voor verassingen te staan. Een combinatie die werkt. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten voor het bewijs of bekijk ons portfolio.

Even voorstellen.

Marcel, eigenaar van Glasgilde, kan zichzelf met recht een glazenier noemen. Vanaf zijn 17e werkt hij al aan de meest imposante glas in lood projecten. Van vensterramen tot gigantische kerkramen. Rond zijn 20e was Marcel klaar voor de volgende stap en maakte hij zijn stap naar het meer voorkomende glas, ofwel de particuliere woning. Hij bestierde bij een oer-Gronings bedrijf de werkplaats en bij iedere bijzondere bewerking kon hij terugvallen op zijn opgedane kennis. Toen dit bedrijf failliet ging kwam zijn wens om voor zichzelf te beginnen onverwachts uit.

In het begin deed hij dit nog samen met een compagnon en kon het bedrijf meer gezien worden als een aannemingsbedrijf. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na enkele jaren heeft Marcel besloten om zich volledig toe te leggen op het zetten van Glas. Het huidige Glasgilde was geboren.

Hoewel Marcel ook grotere projecten heeft aangenomen, ligt zijn hart bij de particuliere markt. De reden hiervoor ligt in de grotere mate van afwisseling en het plezier dat hij haalt uit het contact met de klant. Kortom het past bij wie hij is, wat hij wil doen en waar hij goed in is. Een mooie combinatie voor een succesvol bedrijf.

Hoe kan het dat wij zo snel zijn?

Onze werkplaats nabij de stad Groningen is perfect voor ons. Alles wat wij nodig hebben is ter plekke. Na het opmeten van een klus kunnen wij meteen aan de slag. Elke avond zorgen wij ervoor dat de klussen voor de volgende dag klaar staan.

Marcel en collega’s vormen al 10 jaar een team. Montage is een natuurlijke handeling geworden. Door de vele variatie in glaswerk durven ze zich echte experts te noemen. Toch blijven ze met beide benen op de grond. Glas zetten bij mensen thuis is namelijk hun favoriete hobby.

Glasgilde is dus een team dat blindelings samenwerkt. De gemeenschap van alle vakmensen is de voorliefde voor de bouw en glas. De veelzijdigheid van het product spreekt ze aan. Ijzersterk, kristalhelder en (hart)verwarmend in ieder gebouw.

Vragen of wilt u een afspraak maken?