Glasschade

Glasschade of een ruit kapot? Glasgilde hersteld razendsnel uw glas en helpt u bij het opruimen. Hierdoor heeft u zo weinig mogelijk overlast.

Een kapotte ruit kan zeer vervelend zijn, daarom helpen wij u zo snel mogelijk om het hinder aan uw wooncomfort te beperken.

Benieuwd naar onze andere diensten? Kijk dan hieronder:

Maak snel een afspraak

Hoe gaat wij te werk?

1. Service staat voorop

Glasgilde biedt de beste service van begin tot eind. Bij kennismaking adviseren wij u over de juiste opties. Als op het glas aankomt, beantwoorden wij graag al uw vragen.

2. Offerte met vaste prijs

Om een goede offerte te maken, komen we bij u langs. We meten de exacte maten op en berekenen de prijs. Binnen een dag krijgt u de offerte. Wij werken met vaste prijzen.

3. Snel resultaat

We gaan zo snel mogelijk aan de slag. Meestal plaatsen wij HR glas de volgende dag al. Snelheid en vakwerk combineren vinden wij belangrijk, wij willen het inbreuk op uw woongenot beperken.

4. Afwerking

Als u voor Glasgilde kiest dan kiest u voor glashelder vakwerk. Wij laten onze projecten altijd keurig achter. Onze goede reviews spreken voor zich.

Het kosten/bespaar plaatje

Hoe zorg ik ervoor dat mijn huis meer waard wordt? Door te verduurzamen! Directe verbetering in wooncomfort, energielabel en maandlasten zorgen voor een onmiddellijke waardevermeerdering van uw woning. Bijkomend voordeel van HR glas is dat de luchtcirculatie beter gereguleerd is. Een direct gevolg hiervan is een stabiele luchtvochtigheid. Minder schimmels en dus een gezondere leefstandaard. Er is eigenlijk geen reden meer om niet van enkel glas naar HR glas van Glasgilde over te stappen.

Soort isolatie glas

Gemiddelde besparing

Dubbel glas

HR glas

HR+ glas

HR++ glas

HR+++ glas

€140 per jaar

€180 per jaar

€220 per jaar

€260 per jaar

€280 per jaar

Bel nu:

Of stuur een mail

U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten